Cistelles setmanals

Cistella setmanal de verdures i fruites

cistellariuverd

Cada dimecres als punts de recollida o, si ho preferiu, us la portem a casa. Verdures saludables, de qualitat, de proximitat i només de temporada, responsables amb el medi i amb les persones. Us oferim, segons temporada, productes saludables del nostre hort sense fertilitzants ni tractaments químics. Quan cal ho complementem amb hortalisses i fruites ecològiques certificades de proximitat o d’empreses socials o varietats locals, autòctones, curioses o aliments especialment beneficiosos per a la salut.
La cooperativa disposa d’una hectàrea de terreny per al cultiu tant d’horta com d’arbres fruiters i herbes aromàtiques que es comercialitzen principalment a la comarca, oferint productes de qualitat i fomentant el consum de productes frescos, saludables i de proximitat.
A més del productes habituals (pebrot verd i quatre morros, porros, api, carbassó, mongeta plana i mata baixa, bleda, col, bròquil, coliflor, etc.), hem apostat per la recuperació i/o innovació en conreus i varietats ja siguin antigues, autòctones, locals, especialment recomanables per la salut o, si més no, curioses: tomàquet de Mura, república, cor de bou i negre, albergínia blanca, cacauet, salsifí, nyàmeres, bitxo de Tiurana, amarant, estèvia, calantxoe, gingebre, safrà, mostassa, col de trinxat, nap negre, pèsol negre, fajol, etc.

DEMANA LA TEVA CISTELLA.
Veure el cartell.
Exemple del folleto de la cistella.

Compartir:

Altres Serveis: